Parere
4 participan?i
Pagina 1 din 1
Parere
deci fiind sl nu sunt de acord cu ceva !
Cerinte
1.Trebuie sa ai admin pe server
2.Trebuie sa ai Minim LongJump Record 250
3.Trebuie sa ai Minim CountJump Record 255-260
4.Trebuie sa te prezinti la antrenamente, de cate ori ai posibilitatea.
5.Sa respecti Regulile Jocului
deci in ziuade azi toti buti au rec 250 sau poate sa zica ca are 250 sii cj frate orce but face 255 chiar si din sw am mai mult de 260 ) deci sa fim seriosi we ex3c vrei sa avem un clan bunsau de rahat ? pune 255 lj si 265 cj si sa faca cineva un sv de war pe meciuri ca fac eu rost de multe meciuri si mai am inca una . in clan nu e voie cu jucatori cu developer !!!! stiu ca multa lume zice ca eu am developer da le-am demostrat la toti inclusiv lu ex3c ca nam sarid pe sv anti-developer ! (sv nostru Hide)
Cerinte
1.Trebuie sa ai admin pe server
2.Trebuie sa ai Minim LongJump Record 250
3.Trebuie sa ai Minim CountJump Record 255-260
4.Trebuie sa te prezinti la antrenamente, de cate ori ai posibilitatea.
5.Sa respecti Regulile Jocului
deci in ziuade azi toti buti au rec 250 sau poate sa zica ca are 250 sii cj frate orce but face 255 chiar si din sw am mai mult de 260 ) deci sa fim seriosi we ex3c vrei sa avem un clan bunsau de rahat ? pune 255 lj si 265 cj si sa faca cineva un sv de war pe meciuri ca fac eu rost de multe meciuri si mai am inca una . in clan nu e voie cu jucatori cu developer !!!! stiu ca multa lume zice ca eu am developer da le-am demostrat la toti inclusiv lu ex3c ca nam sarid pe sv anti-developer ! (sv nostru Hide)
Re: Parere
P1nGu1n si eu sunt de acord cu tine :|dar atunci cine dracu o sa mai fiti in clan?Voi 2? Mai dati-i si altuia macar o sansa.Si daca nu se imbunatatesc rezultatele vedeti voi. :)In principal Good job P1ngu1n de acord:)
cano.nneeeel.- Spammer
- Numarul mesajelor : 645
Data de inscriere : 12/07/2009
Varsta : 29
Localizare : Campia Turzii,Cluj
ms da conosc multi buni care au indeplidesc conditile si aduc eu catva oameni ( SciMMy,TF;( )
Cum vrei tu dar eu am zis sa dai cateva sanse la aia care nu's asa buni ca voi sa vada si ei cum e un clanwar si ce inseamna sa fi intr-un clan.
cano.nneeeel.- Spammer
Deci pinguin, eu nu vreau in clan din astia care sufera precum xj punctulet, zxxn si multi altii. Au ljrec mare,dar la HNS sunt varza.
Si ma rog de ce 255 ?
Inafara de CJ mare la roof rmk nu are nimic 255, asa ca nu vad rostu, sa sari 230-240 block, asta conteaza.
Cj da o sa-l maresc la 260.
Si nu vom avea clan de buti, am eu server de jucat meciuri.
Developer nu vom avea pentru ca meciurile se vor juca toate pe serverul nostru care nu permite asa ceva + ca meciurile nu se joaca cu LJ stats
Si ma rog de ce 255 ?
Inafara de CJ mare la roof rmk nu are nimic 255, asa ca nu vad rostu, sa sari 230-240 block, asta conteaza.
Cj da o sa-l maresc la 260.
Si nu vom avea clan de buti, am eu server de jucat meciuri.
Developer nu vom avea pentru ca meciurile se vor juca toate pe serverul nostru care nu permite asa ceva + ca meciurile nu se joaca cu LJ stats
De acord cu ex3cution
cano.nneeeel.- Spammer
execution are dreptate:))
lasa k ma fac eu mai mare(la lj si cj) si va arat eu cn e sefu:))=))
lasa k ma fac eu mai mare(la lj si cj) si va arat eu cn e sefu:))=))
SnAk3#dND- Moderatori Ajutatori
- Numarul mesajelor : 176
Localizare : Rosiorii De Vede
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum